Випускний бал

2018-05-24

Перший випускний в житті дитини – дуже важлива і хвилююча подія.

Казковий дитсадівський світ з його ранками, захоплюючими заняттями і активними іграми на свіжому повітрі залишився позаду.

Попереду чекають шкільні роки з великими і маленькими перемогами, новими відкриттями, досягненнями і подоланням перших життєвих перешкод.

На перехресті двох цих ступенів педагоги ДНЗ разом з батьками організували випускникам садочка свято прощання з найбезтурботнішим дитячим часом.

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

Випусники подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Усі присутні подивилися хроніку життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення.

Випускників вітали завідуюча дошкільного закладу Людмила Олександрівна та викладач християнської етики Оксана Вікторівна.

На згадку про садочок випускники отримали дипломи, альбоми з фотографіями, подарунки та дитячу Біблію.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Кiлькiсть переглядiв: 0